„A pletykák beigazolódtak!” Affleck és Lopez már nem laknak egy közös otthonban

Törés! 💥 Elköltözik otthonról Lopez és megerősíti a pletykákat! 💔😭 A 2️⃣0️⃣2️⃣2️⃣ oldalon volt, hogy a pár újra összejött! 😍 Azonban úgy tűnik, hogy ismét vannak magánéleti problémáik! 🧐🤨 A rajongók remélik, hogy ezek csak pletykák, de itt a teljes igazság! 😲 A cikket lásd tovább! 👇

A Us Weeklynek nyilatkozó forrás szerint elköltözött a házból, amit J. Lopezzel közösen használtak, és sok kérdést vetett fel. Csak emlékeztetőül: 2022-ben volt az, hogy a pár újra összejött, miután 20 évvel ezelőtt felbontották az eljegyzésüket.

Ebben a hónapban olyan pletykák kaptak szárnyra, hogy már nem élnek együtt, és 47 napja nem is látták egymást. Paparazzók mégis lencsevégre kapták őket május 17-én, csütörtökön, a fotók pedig az In Touch birtokába kerültek. Egyesek azt állítják, hogy Lopez egyszerűen befektetésként keres új ingatlant.

Egy bennfentes így jellemzi a helyzetet: „Problémáik vannak a házasságukban. Néhány hónapja kezdtek el problémáik lenni, amikor a nő egyre elfoglaltabb lett a munkával és a turnéjára való felkészüléssel”.

A turnén a sztár legújabb albumának dalai lesznek hallhatóak, és egy rövid dokumentumfilm is készül. A dalok többsége a férfival való kapcsolatáról szól.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO