„Lábak, mint a gyufaszálak!” Ez Clooney válasza a felesége külsejét ért kritikákra

Az emberek azt tanácsolták Amalnak, hogy ne hordjon többé minit, „csúnyának” nevezve a lábait! 🤬 A színész felesége szoknyában jelent meg, és mindenki a testalkatáról beszél! 🤯🫢 A kritikák hulláma érte a nőt, de férje ott volt, hogy megvédje! 💪🫂 Nézd meg ebben a cikkben, hogyan reagált! 👇

Kétségtelen, hogy a showbiznisz legkitartóbb párosai közé tartoznak. Aki még nem tudná, Amal egy tehetséges és nagy tudású brit ügyvédnő.

Nemcsak Amal hangsúlyos nőiessége és földöntúli bája, hanem intelligenciája és kisugárzása is hozzájárult ahhoz, hogy George érzéseket tápláljon iránta. Egyszerűen nem tudott közömbös maradni a lány eleganciája és kecsessége iránt, amely abszolút mindenkit elkápráztat körülötte.

Emlékeztetőül: a legtöbb néző az „Ó, testvér” és a „Hol vagy?” című filmekben nyújtott szerepe miatt emlékszik Clooney-ra. Ami a magánéletét illeti, az már nem titok, hogy a szíve egyetlen nőé.

Ennek ellenére a nő megjelenése gyakran okoz felháborodást, ami vegyes reakciókat eredményez. Míg az ELLE magazin „54 pillanat, amikor Amal Cooney abszolút gyönyörűen nézett ki” címmel osztott meg egy cikket, egyesek teljesen más véleményen vannak, „csúnyának” és „túl vékonynak, mint a gyufaszálak” nevezve a lábát.

Clooney így jellemzi feleségét: „Lenyűgöző és remek stílusérzéke van – nincs stylist vagy ilyesmi, csak úgy előjön, és lenyűgözően néz ki. És mindezt úgy teszi, hogy közben 11 ügye van – szó szerint. Szóval ő egy csodálatos nő”.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO