„Hatalmas combok, a rugalmasság elvesztése!” A feltűnően gömbölyded Lady Gaga legújabb kiruccanása címlapokra került

Még a hűséges rajongók is alig ismerték fel Lady Gagát drasztikus súlygyarapodása után! 😬😱 Bár az Instagramon tökéletesen néz ki, a valóság kicsit kiábrándító! 🙄🥱 A popénekesnő teljesen elengedte magát és már nem ugyanaz a karcsú szépség! ⏳ Tartsd vissza a lélegzeted, mielőtt megnézed az új fotóit ebben a cikkben! 👇

Meglepő módon Lady Gaga nem jelent meg a legutóbbi rangos eseményeken, ami kérdéseket vetett fel. Egyesek feltételezik, hogy a hirtelen visszavonulásának oka a kimerültségében és talán néhány személyes problémában is feltételezhető. A legutóbbi kiruccanása után azonban minden világossá vált.

Éppen ellenkezőleg, a zeneiparban aktívan tevékenykedik, tekintettel új zenéjére és a várva várt „The Joker” című filmjére: Madness for Two” című filmben. Az utóbbi időben rejtett paparazzók egy teniszedzés közben kapták le Gagát, aki a súlygyarapodás és a rugalmasság elvesztésének élénk jeleit mutatta.

A popénekesnőt párja, a vállalkozó Mike Polanski kísérte el, akivel már 4 éve tart a kapcsolata. Bár a rajongók arra számítanak, hogy a férfi a közeljövőben megkéri a lány kezét, úgy tűnik, a pár tisztázatlan okok miatt még várat magára.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO