„Bajuszos frizurával és fiús ruhában!” Lopez a gyermekével jelent meg, és vitát kavart

Arra kéri a rajongókat, hogy lányát „ők”, ne „ő” legyen a neve! 😱😬 A 2️⃣0️⃣0️⃣8️⃣ oldalon Lopez és Anthony szülők lettek! 😮🥰 Emme és Max már felnőttek és a saját életüket élik! 🤫🧐 De van egy „de”! 🚫A lány még mindig bizonytalan az orientációját illetően! 🤯 Nézd meg Emme új képét ebben a cikkben! 👇

2008-ban a mai szórakoztatóipar egyik legfontosabb híressége ikreket köszöntött már exférjével. Max és Emme felnőttek, és mára már érett egyéniségekké váltak. A többi celebgyerekhez hasonlóan ők sem szűnnek meg a közfigyelmet és az érdeklődést kiváltani.

Életük és megjelenésük mindig is heves viták témája volt. A 15 éves Emme nemrég hatalmas port kavart teljesen új arculatukkal. Emme rövidre nyírt hajjal és fiús öltözékben jelent meg. Az anyuka zavartan fel sem tudta emelni a szemét.

Képzeljük csak el mindenki meglepetését, amikor Lopez azt kérte, hogy az örökösnőjét „ők”-nek szólíthassa. Mint kiderült, Emme még mindig nem döntött a külsejét illetően. Lopez, mint minden jó anya, támogatja gyermekét, és hagyja, hogy a lány elinduljon az önkeresés útján.

„Nem szégyelli magát a lánya miatt? Milyen szégyenletes!”, „Hol vannak az anyja csodálatos génjei?”, „Mára elég volt az internetből!”, „Vajon mit gondol erről Affleck?”, „Pislogj kétszer, ha segítségre van szükséged”.

 

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO