„Franciaország első számú embere 87 éves lett!” Ezt tették a kor és az évek Alain Delonnal

A 1️⃣9️⃣6️⃣0️⃣s a nők a legdögösebb élő férfinak nevezték, akinek a jóképűsége elolvasztotta a szíveket! 🫠💘 Az „Egyszer egy tolvaj”, a „Mr. Klein” és más filmek nagy hírnevet és elismerést hoztak neki! 👏 Az idő azonban senkit sem kímél! 🥱😳 Delon már egy 8️⃣7️⃣ éves nyugdíjas, akinek legújabb fotóit ebben a cikkben találod! 👇

A. Delon csepergő pályafutása több évtizedet ölelt fel, mely alatt pótolhatatlan helyet és jelentős hozzájárulást jelölt ki a filmművészet nagyvilágában. A filmvászon egyik legkeresettebb alakjává vált.

Delon olyan nagyszerű filmekben való szereplése után jutott karrierje csúcsára, mint a „Rocco és testvérei”, a „Ketten a városban” és a „Monsieur Klein”. Hihetetlen tehetsége, figyelemre méltó szerepei és profizmusa mellett ő lett Franciaország első számú férfija, akiről lányok milliói álmodoztak annak idején.

Sok év telt el, és a legendás színész már a 87. születésnapját ünnepelte. Nehéz elhinni, hogy a történelem egyik legvonzóbb férfija már messze nem a régi. Még évtizedekkel visszavonulása után is a legkívánatosabb filmsztárok között szerepelt a neve.

Ma már számos ránccal, megereszkedett bőrrel és őszülő hajjal látjuk őt. A kor már megtette a hatását a szexszimbólumon, aki egykor mindenkit megőrjített a kisugárzásával és tökéletes arcarányaival. Egyesek már felismerni is nehezen tudták.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO