„Elhízott és ősz hajú!” Ezt tette a kor és az évek az ikonikus színésznővel, Kelly McGillisszel.

Jobb, ha leülsz, mielőtt meglátod a Top Gun szépségét az új fotóin! 😬😨 A színésznő, akinek volt szerencséje Cruise mellett szerepelni, most felismerhetetlen! 🤐🤯 Akik megőrültek Kelly McGillisért, most visszakérik a szavaikat! 😉💯 A legújabb fotóiért – nézd meg a cikket! 👇

A legendás hollywoodi színésznőre a legtöbb néző a Top Gun című sikerfilmben nyújtott figyelemre méltó szerepe miatt emlékszik, ahol T. Cruise oldalán játszott. Senki sem tudott ellenállni és nem beleszeretni belé akkoriban. Feltűnő kék szemei és szőke haja miatt ő volt a legnagyobb „rajongó” a forgatáson.

Eltelt 37 év, és a képernyőn Charlie mára teljesen felismerhetetlennek tűnik. Az, ahogy McGillis megváltozott, senkinek sem kerüli el a figyelmét. Egyesek még azt is állítják, hogy Cruise elborzadna, ha most látná őt. A paparazzók nem hagynak ki egyetlen alkalmat sem, hogy lefilmezzék a színésznőt, amikor csak megpillantják a nyilvánosság előtt.

„Miről beszélsz? Csodálatosan néz ki a korához képest”, »Az idő senkit sem kímél«, »Eltartott egy darabig, mire felismertem őt itt«, «Kedvenc Charlie-nk már nem a régi!».

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO