„Az öregedés a Pretty Woman-nek is jár!” Így változtatták meg az évek Julia Robertset

Milliók voltak szerelmesek Vivianba a „Pretty Woman” című sorozatban, amely a 1️⃣9️⃣9️⃣0️⃣ oldalon került a képernyőkre! 🎬 Több mint 3️⃣0️⃣ év telt el, és a főszereplők a felismerhetetlenségig megváltoztak! 😬🥱 A kamerák titokban, bikiniben örökítették meg a 5️⃣6️⃣ éves színésznőt, aki csalódást okozott rajongóinak! 🤬🫤 A botrányos fotókért – nézd meg a cikket! 👇

Nemrég a paparazzók nem hagyták ki a lehetőséget és lefilmezték az egyik legikonikusabb színésznőt, miközben egy üdülőhelyen tartózkodott. A Pretty Woman című film főszereplője nagyon megöregedett, és azt mondani, hogy a rajongók nem készültek fel erre a látványra, nem mondhatni.

A legendás színésznő feltűnően megváltozott külsejével lepte meg a követőket. Sokat hízott, és most nagyobb csípővel, lógó pocakkal és rugalmatlanul jelenik meg. Jelentősen megöregedett külseje vegyes reakciókat váltott ki, sőt, egyeseknek még a korát is kétszer kellett megnézniük.

Míg rajongói és támogatói továbbra is őszintén csodálták kedvenc színésznőjüket, addig a többiek nem hagyták ki a lehetőséget, hogy elítéljék és kritizálják Robertset. A botrányos lesifotók viták tárgyává váltak és felháborodást keltettek.

„A mi Pretty Womanünk már nem ugyanaz!”, „Az idő senkit sem kímél”, „Irigyeljük csendben! Senki sem lesz fiatalabb”, ”Viccelsz? Csodálatosan néz ki a korához képest!”.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO