„A lány-Barbie akkor és most!” Ez történt a babaszerű lánnyal, és hogyan néz ki és hogyan él ma

A 2️⃣0️⃣1️⃣7️⃣ oldalon az emberek „a világ legszebb lányának” nevezték! 💘 Nastia óceáni kék szemei és angyali vonásai már gyerekként is modellé tették! 😮😍 Hivatalosan is ő volt 5️⃣th a világ legszebb gyermeke! 🤫 Elteltek az évek és már felnőtt, akinek új fotóit ebben a cikkben találod! 👇

Mondani sem kell, hogy minden gyerek egyedi és abszolút gyönyörű. Vannak azonban olyanok, akik milliókat bűvölnek el különlegesen formás vonásaikkal és földöntúli bájukkal. A mai cikkünk egy ilyenről szól; Nastia Knyazeváról.

Az ő neve még 2017-ben tűnt fel a világ legszebb gyermekei között. Angyali szépsége kiemelte őt minden kortársa és osztálytársa közül. Senki sem tudott csendben maradni és közömbösen elmenni mellette. Még gyermekként felkeltette a különböző fotósok és modellügynökségek figyelmét.

Folyamatosan kapta a reklám- és modell-ajánlatokat, és az emberek fényes jövőt jósoltak neki. Érdemes megemlíteni, hogy olyan márkákkal dolgozott együtt, mint Mischka Aoki, Street Beat Kids és Kia Motos. Nastia gyorsan népszerűségre tett szert, és több mint félmillió ember iratkozott fel rá akkoriban.

Arca számos neves magazin címlapját díszítette. Elteltek az évek, és íme néhány frissítés. Nastia már 12 éves, és azt mondani, hogy nem néz ki kevésbé szépnek, nem mondható. Egyesek azt állítják, hogy az évek során még több bájt és kecsességet nyert.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO