„Angyalból szörnyeteggé vált!” Ezt tette a számtalan plasztikai műtét Isabelle Adjani színésznővel

Még a 1️⃣9️⃣8️⃣0️⃣s oldalon mindenkit megőrjített kék szemével és angyali arcával! 😍🫠 Olyan filmekből emlékezhettek rá, mint a „Possession” és a „La Reine Margot” és mindenki belé volt zúgva! 🎬🤩 Az idő azonban senkit sem kímél! 😱 Készülj fel, hogy elborzadsz, ha megnézed a legújabb fotóit ebben a cikkben! 👇

Milliók ismerik I. Adjanit, mint az egyik legtehetségesebb, legsikeresebb és legismertebb filmsztárt, akinek karrierje a „Megszállottság”, a „La Reine Margot” és az „Egy halálos nyár” című filmekben való szereplése után új szintre emelkedett. Karizmája és egyedülállóan szép vonásai azonban ünnepelt színésznővé formálták.

Sajnos az idő senkit sem kímél, és az évek már ezen az ikonikus filmsztáron is megtették a magukét. Bármilyen meglepőnek is tűnik, az örök fiatalság kedvéért egy sor szépészeti műtéten esett át, és azt mondani, hogy egykori bájából és vonzerejéből nyoma sem maradt, nem mondhatni, hogy nyoma sem maradt.

Adjani már a 68. születésnapját ünnepelte. Számos plasztikai műtét és szépségápolási beavatkozás formálta át ajkait, szemét és arcát. Amint a legújabb pillanatképei megjelentek a neten, azonnal vírusszerűen terjedtek, és vegyes reakciókat váltottak ki.

Most mesterséges szépséggel rendelkezik, és erősen csalódást okoz rajongóinak jelentősen megváltozott külseje miatt.

 

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO