„Nem egyszer csaltam meg!” Így néz ki a színész és harcművész Jackie Chan felesége és gyermekei

Elviselte férje hűtlenségét 4️⃣0️⃣ éveken keresztül, és erről hallgatott! 💔🥺 Így néz ki Joan Lin, a legendás Chan felesége! 🤫 Világítsunk rá a legendás színész és harcművész magánéletére! 🧐 Fogadjunk, hogy ezeket az állkapcsot megdöbbentő tényeket eddig nem tudtad a sztárról! 😨🤐 A folytatásért – lásd a cikket! 👇

Az egykor legendás akciófilmsztár és harci mester Jackie Chan ma már odaadó férj és gondoskodó apa. Pótolhatatlan szerepét és a szórakoztatóiparhoz való jelentős hozzájárulását aligha lehet túlbecsülni. Az általa játszott nagyszerű szerepek minden idők egyik legkiemelkedőbb sztárjává formálták.

A legendás férfi magánélete mindig is a közfigyelem középpontjában állt. Fiatalkorában számos románcot élt át, és egy Joan Lin nevű lánnyal való rövid találkozás után vált ismertté, hogy apa lesz. A férfi egy pillanatig sem gondolkodva elküldte a lányt az Egyesült Államokba, és fiuk érkezéséig nem is kommunikált vele.

Mindenféle ceremónia, ajándékok és vendégek nélkül legalizálták kapcsolatukat. Hamarosan megszületett a fiuk, és új fejezet kezdődött a harcművész életében. Egyáltalán nem volt titok, hogy Chan többször is megcsalta feleségét. Lin is tisztában volt vele, de inkább hallgatott róla, és nem akart botrányt okozni.

Egyszer Chan még azt is bevallotta, hogy éveken át ellenségként kezelte a nőt, aki szerette őt. Az idő eltelt, és a sztár megtanulta, hogy a családjának szentelje magát. Fiuk, Jaycee már felnőtt.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO