„Elhízott és kopasz fejjel!” Így néz ki most Michael Jackson gyermekeinek anyja

Jackson őrülten szerelmes volt Lisa Marie-ba, akit végül feleségül vett a 1️⃣9️⃣9️⃣4️⃣ oldalon! 🫠💘 A nő azonban összetörte a pop királyának szívét, és két év házasság után elvált tőle! 💔🥺 Míg Jacksonnak és Lisának nem született gyereke, addig Debbie Rowe-val három gyermeket köszönthetett a zenész! 🫢🧐 Nézd meg ebben a cikkben, hogy néz ki most Michael gyerekeinek édesanyja! 👇

A zene nagyvilágában lezajlott, csepergő karrierje mellett a méltán a Pop királyának nevezett Michael Jackson a magánéletével is felkeltette a közvélemény érdeklődését. Általános vélekedés szerint a legendás zenész legnagyobb szerelme Lisa volt, akit 1994-ben vett feleségül.

A nő azonban összetörte a szívét, és alig 2 évvel a házasságkötésük után beadta a válókeresetet. A házastársaknak nem született közös gyermekük. Jackson 1996-ban egy egyszerű bábaasszonyt vett feleségül, aki később bevallotta, hogy a legendás művésszel kötött házassága nem a szerelmen alapult.

Debbie Rowe-val három imádnivaló gyermeket köszöntött, akik már felnőttek. A kórházban keresztezték egymást először a leendő pár útjai. Akkoriban Debbie a bőrgyógyász asszisztense volt. Kiderült, hogy Lisa határozottan ellenezte, hogy gyerekeket vállaljon Jacksontól, és Debbie volt az, aki felajánlotta neki a segítségét.

Képzeljük csak el a gyerekek meglepetését és csalódottságát, amikor 2001-ben az anyjuk arra kérte a bírót, hogy fossza meg őt a szülői jogoktól. Debbie állítólag rákbetegséggel küzdött, és mostanra teljesen kopaszon és túlsúllyal jelent meg. A bennfentesek azt állítják, hogy időnként meglátogatja a gyerekeit.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO