„Nincs csillogás, fogatlanul és koszos hajjal!” Így változtatta meg a kor és az évek Cameron Diazt

Olyan kasszasikerekből emlékezhetsz rá, mint „A maszk” és „Charlie angyalai”!🧐 Az emberek a legvonzóbb nőnek nevezték, aki valaha a filmvásznon feltűnt, de az idő senkit sem kímél, még Cameron Diazt sem! 😨🥱 A rajongók nem ismerték fel a hollywoodi színésznőt az új paparazzi fotókon, melyeket ebben a cikkben láthatsz! 👇

A kamerák lencséi nemrég szerencsésen kiszúrták C. Diazt a lányával való laza sétája közben. Az ikonikus hollywoodi színésznő és egykori modell választása egy elegáns napszemüveggel kiegészített fekete nyári ruhára esett. Az 51 éves sztár smink nélkül és ápolatlan frizurával jelent meg.

Cameron megjelenése hamar heves viták tárgyává vált. Míg támogatói még elhalmozták kedves bókokkal „A maszk” sztárját, addig a többiek nem hagyták ki az alkalmat, hogy keményen kritizálják a kiváló színésznőt ápolatlan külseje miatt, ami – mint említik – hagyott némi kívánnivalót maga után.

Azt mondani, hogy a kilencvenes évek szépségikonja már nem a régi, nincs mit. Azt azonban mindannyiunknak szem előtt kell tartanunk, hogy az öregedés mindenkit érint, és ez alól a hírességek sem jelentenek kivételt. Kétségtelen, hogy korához képest összehasonlíthatatlanul gyönyörű és fiatalos.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO