„Ki mondta, hogy a plus size nők nem viselhetnek bikinit?” Abby Bible válaszol a gyűlölködőknek, és nem hagy teret a fantáziának

Az emberek „kövér disznónak” nevezik, de őt ez nem érdekli, és nem hagyja ki az alkalmat, hogy megmutassa félmeztelen testét! 😬🤯 Büszkén mutatja meg a zsírredőit és erre nem mindenki van felkészülve! 🤐🫣 Próbáld meg nem becsukni a szemed a zavarodottságtól, amikor meglátod a pikáns fotóit ebben a cikkben! 👇

Íme Abby Bible, a 26 éves New York-i divatrajongó, aki igen népszerű a TikTok-on. Mint láthatjuk, felkarolta a testpozitivitást, és nem szokványos külseje ellenére is gyakran visel feltáró ruhákat és bikiniket. Akár hiszed, akár nem, körülbelül 200 000 ember követi őt aktívan a közösségi médiában.

Abby azon modellek közé tartozik, akik úttör= új utat törnek a testpozitivitás felé, és úgy véli, hogy a plus size emberek is megengedhetik maguknak, hogy azt viseljenek, amit csak akarnak, és a túlsúly egyáltalán nem akadály. Nem törődik mások véleményével, és a lehető legteljesebben éli az életét.

„Van olyan férfi, aki ezt vonzónak tartja? Ha igen, itt az ideje pszichiáterhez fordulni!”, „Mára elég volt az internetből!”, „Nem a gyengébb idegzetűeknek való”, „Majdnem agyvérzést kaptam, miközben a közösségi médiáját görgetem”.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO