„Teljesen kopasz, férfias arc!” Címlapokra került, hogy hogyan néz ki Audrey Hepburn unokája

Az emberek Hepburnt a 2️⃣0️⃣th század legszebb nőjének nevezték! 💯😍 A 1️⃣9️⃣9️⃣4️⃣ címen született meg egyetlen fiának lánya, Sean Hepburn Ferrer! 😮 Évek teltek el és a lány már 2️⃣9️⃣! De, van egy „de”! 🤫 Egyáltalán nem hasonlít gyönyörű nagymamájára! 😬😱 Nézd meg Emma fotóit ebben a cikkben! 👇

Jobb, ha leülsz, ha meglátod, hogy néz ki az egyik legikonikusabb, legendásabb és legkívánatosabb brit-amerikai színésznő, fotómodell és táncosnő unokája. Sokan erősen tartották azt a véleményt, hogy az ő generációja a legcsodálatosabb géneket fogja örökölni, de a valóság kicsit csalódást okozott.

Mai cikkünk Audrey Hepburn és Mel Ferrer unokájáról szól, aki 1994-ben született. Érkezése csak örömet és boldogságot hozott a családnak, azonban az, ahogy Emma ma kinéz, hagy némi kívánnivalót maga után.

A 29 éves lány nemrégiben ritka nyilvános szereplést vállalt, és azt mondani, hogy minden szem csak rá szegeződött, nem mondhatni. Meglepő módon teljesen kopaszon és férfias arcvonásokkal jelent meg.

„Nyoma sincs a nagymamájának…”, „A gének kegyetlen tréfát űztek vele!”, „Nem vagyok hajlandó elhinni, hogy minden idők egyik legszebb és legnőiesebb nőjének unokája így néz ki!”, „Ne kritizáljátok már! Ez egyikőtök dolga sem”.

 

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO