„Ki lopta el Enrique Iglesias szívét?” A spanyol énekes megmutatta a gyerekeit Kournikovától és mindenki szívét elolvasztotta

Ez történik, ha két különböző nemzetiségű ember egymásba szeret! 💘😮 Míg Iglesiasról lányok milliói álmodoznak férfiként, addig a spanyol énekes már 1️⃣6️⃣ éve boldog házasságban él egy nővel! 🤫🤩 Még a 2️⃣0️⃣0️⃣1️⃣ volt az, amikor Iglesias először találkozott Anna Kournikovával! 👩‍❤️‍👨 Nézd meg ebben a cikkben, hogy néz ki a macsó felesége és a gyerekeik!👇 Nézd meg, hogy néz ki a macsó felesége és a gyerekeik!

A spanyol származású, elismert és sikeres amerikai énekesnőnek 2001-ben volt szerencséje összefutni A. Kournikovával, a népszerű orosz teniszezőnővel. Először Escape című klipjének forgatásán találkoztak, ahol a képernyőn mutatott kémiájukból hamarosan valódi románc lett.

A macsó, akiről lányok milliói álmodtak, Annában találta meg a szerelmet, és azóta is abszolút elválaszthatatlanok. Már 16 éve boldog házasságban élnek, és három imádnivaló gyermeket köszönthettek. Mindent egybevetve, családi életüket távol tartják a reflektorfénytől, mégis bepillantást nyerhetünk.

A teniszezőnő megszokta férje hatalmas népszerűségét, aki még mindig az egyik legkívánatosabb férfi híresség a lányok körében. A napokban ritka pillanatképek kerültek fel a netre a spanyol macsó családjáról. Mondhatni, hogy gyermekeik a legjobb géneket vették át szüleiktől, és fényes jövő áll előttük.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova)


„Cukiság túltelített!”, „Milyen imádnivaló gyerekek! Nem bírom!”, „Megütötték a genetikai főnyereményt”, „Azt mondják, hogy a vegyes házasságokból született gyerekek a legszebbek, és ebben van némi igazság!”.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO