„Hogyan élnek az idős nők Finnországban!” Egy egyedülálló nő megmutatta egyedi háza belsejét, és felrobbantotta a hálózatot

Megmutattam, hogy milyen az élet egy idős, egyedülálló nőként Finnországban, és most mindenki irigyel engem! 🤩 A tulajdonosnő fogadott minket az abszolút egyedi házában és mindenkit szóhoz sem jutott! 🧐🤐 Próbáljatok meg nem elmerülni ebben a fantasztikus hangulatban! 🫠❤️‍🩹 További részletekért – lásd a cikket! 👇

Ennek az abszolút egyedi háznak a tulajdonosa egy 65 éves finn nő. Egy kisvárosban található. Az eredetileg 50 négyzetméteres építmény 1912-ből származik, de a nő 2008-as érkezésekor radikális felújításon esett át.

Az idős, egyedülálló nőnek sikerült 127 négyzetméteresre bővítenie a területét, és a saját stílusa és preferenciái szerint alakította ki. A belső tér most az ő lényegét és belső világát tükrözi. Mondani sem kell, hogy művészi és kreatív gondolkodású személyiséggel van dolgunk.

Meglepő módon a lehető legteljesebben éli az életét. A tulajdonos szeret utazni, régi tányérokat gyűjt és gyertyákat készít. Minden csodálatos munkája megtalálható itt. Ezek még több bájt és lendületet adnak, még különlegesebbé téve a hangulatot.

Itt láthatunk olyan dolgokat, amelyeket más országokból hozott szuvenírként, és amelyek elválaszthatatlan részét képezik a teljes dekorációnak is. Az egyedi, tágas ágy is megérdemli a kiemelt figyelmünket.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO