„Volt egyszer egy farm!” Garner intim betekintést nyújt a családi farmjába, és exkluzív fotókat oszt meg velünk

Megveszi a családi farmot, és a felismerhetetlenségig felújítja! Garner földhözragadtsága a másik ok, amiért a rajongók imádják őt! Affleck exfelesége megmenti családja történetét, és mindenki tiszteletét megkapja! Exkluzív fotókat osztott meg a farmról, melyeket te is megnézhetsz ebben a cikkben!

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Jennifer Garner (@jennifer.garner)

A showbiznisz egyik legkedveltebb sztárja tagadhatatlanul J. Garner. A kiváló színésznőt és B. Affleck exfeleségét a legelszántabb és legnagylelkűbb hírességek között tartják számon, ami nem véletlen. Kedves gyermekkori emlékei a családi farmjukon születtek.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Once Upon a Farm (@onceuponafarm)

Patricia English Garner, az ikonikus színésznő édesanyja felidézi a múltat és azt az időszakot, amikor szülei megszerezték a földet, amely örökre a szívükben maradt. Még 1936-ban vásárolták meg abból a prémiumból, amit édesapja az első világháborúban teljesített odaadó szolgálatáért kapott.

Patricia felidézi a kezdeti időszakok kihívásait és nehézségeit. Nem volt még vizük és házi vízvezetékük sem. Fokozatosan a család elköltözött, és a farm azóta sok gazdát cserélt.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO