„Az idő senkit sem kímél!” Ezt tette a diagnózis és az alkoholizmus Kathleen Turnerrel.

Még a 1️⃣9️⃣8️⃣0️⃣s a férfiak megőrültek ezért a színésznőért, de most jobb, ha leülnek, ha most meglátják! 😧🥱 A színésznő, aki hullámokat vert Hollywoodban, a felismerhetetlenségig öregedett! 😬🥱 Aranyló haja, feltűnő szemei és angyali szépsége búcsút intett! 💔 Új fotóit lásd a cikkben! 👇

Az 1980-as évek egyik legkiemelkedőbb, legbefolyásosabb és legkívánatosabb alakja Kathleen Turner, akit a nőiesség és a vonzerő szimbólumának tituláltak. Számos nagyszerű filmben való szereplése A-listás sztárok mellett egyengette az utat a világszintű elismeréshez.

Kevesen tudják, hogy 1994-ben egy autoimmun betegségben szenvedett, amely súlyos kellemetlenségeket, lázat és kínokat okozott neki, és nem maradt észrevétlen. Reumatoid artritiszt diagnosztizáltak nála.

Az orvosok azt jósolták, hogy hamarosan kerekesszékbe kényszerül. Ez 2009-ben történt, amikor még egy őszinte esszét is írt az állapotáról. Azt lehet mondani, hogy leginkább a Ki tette Roger Rabbit-et című filmben való szereplése miatt emlékeznek rá.

Ez vezetett ahhoz, hogy erősen alkoholista lett. Még illegális szereket is elkezdett fogyasztani. Elárulta, hogy mindezek megviselik, és a külseje nagy változásokon ment keresztül, ami senkinek sem kerüli el a figyelmét.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO