Ez történt Cruise és Kidman örökbefogadott gyermekeivel évekkel a hollywoodi pár szakítása után

Ez volt 3️⃣0️⃣ évvel ezelőtt, hogy örökbe fogadtak két gyermeket egy árvaházból! 🥹😍 Szerelmük azonban nem sokáig élt! 💔😭 A hollywoodi színésznő a válás után elfelejtette őket! 😢😧 A cukik felnőttek, akiknek új fotóit ebben a cikkben találod! 👇

A kilencvenes évek legikonikusabb, leglegendásabb és legtöbbet emlegetett párosai közé tartoztak. Azonban semmi sem tart örökké, így az ő szerelmük sem. Az már nem titok, hogy a házastársaknak nem lehetett biológiai gyermekük, ezért örökbe fogadtak két gyermeket, akik csak örömet és boldogságot hoztak a házaséletükbe.

Ennek ellenére Kidman hozzáállása a gyerekeikhez gyökeresen megváltozott nem sokkal a válás után. Úgy tűnt, elfelejtette őket, és már nem törődött velük. Tom sokkal nagyobb szerepet vállalt a nevelésükben, mivel az anyjuk mindig „elfoglalt” volt, amikor utazott és forgatásokon volt.

Úgy tartják, hogy a válásuk fő oka Cruise szcientológiai megszállottsága, amit Kidman egyáltalán nem szeretett, és nem akarta, hogy a gyerekei is elmerüljenek benne. Mostanra már felnőttek, és külön életet élnek a szüleiktől.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO