„Nem csoda, hogy James Bond beleszeretett!” Messze nem mindenki látta korábban, hogy nézett ki a színész felesége

Az egész internet az elhízásáról beszél, de láttad már fiatalon? 🤔🧐 Keeley Shy archív fotói után a rajongók rájönnek, miért is lett ő Brosnan legnagyobb szerelme! 🫢😍 Nézd meg ebben a cikkben, hogyan nézett ki a kilencvenes években! 👇👇👇

Pierce Brosnan egyike a világhírű és kiemelkedő színészeknek, akinek karrierje egészen új szintre emelkedett a legendás James Bond szerepét követően. Jóképűsége és vonzó teste iránt egyetlen ember sem maradhatott közömbös.

Bár lányok milliói álmodoztak róla, az ikonikus filmsztár szíve egy nőé volt, akinek jelenlegi külsejéről aktívan vitatkoznak a közösségi médiában. Messze nem mindenki látta úgy, ahogyan fiatalkorában kinézett.

Románcuk 1994-ben kezdődött, 2001-ben pedig hivatalosan is elválaszthatatlanná vált a pár. Bármennyire is meglepőnek tűnik, a pár még mindig együtt van, és nincsenek más tervei. Még ennyi év házasság után is szeretettel néznek egymásra.

Amint Keeley archív fotói felkerültek a netre, az emberek most már érthették, hogy a színész miért szeretett bele őrülten. Nézd meg őt, és oszd meg, hogy vonzónak találod-e vagy sem.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO