„Még Middleton mellett sem tud megállni!” Meghan Markle nemrégiben történt kiruccanása viták tárgya lett

Az egész internet Markle és a herceg megjelenését tárgyalja a texasi La Barbecue étteremben! 🧐🤔 Mindenki szeme nem volt máson, mint a sussexi hercegnéjén! 👀🤭 A ruhaválasztása felhúzta a szemöldököt! 🫡😬 Nézd meg, hogyan jelent meg a királyi család ebben a cikkben! 👇

M. Markle élete és megjelenése sosem szűnik meg a közfigyelem középpontjában állni. A kamerák lencsevégre kapták a sussexi hercegnőt, amint Texasban a helyiekkel interakcióba lépve a népszerű La Barbecue étteremben látták. A Sussexéket különböző alkalmi interakciókban ábrázoló pillanatképek vírusként terjedtek el.

A hercegné választása egy elefántcsont blézerrel párosított farmeregyüttesre esett, ami senkinek sem kerülte el a figyelmét. Érdemes megemlíteni, hogy divatválasztásai gyakran felhúzzák a szemöldököt, és vegyes reakciókat váltanak ki.

Látogatásuk során részt vettek abban a projektben, amelynek célja, hogy közösségépítő tevékenységekkel segítsék az afgán nők letelepedését. A család a texasi Uvalde városába is ellátogatott, ahol találkoztak Irma Garcia családjával.

Ott széles körben megvitatták a nők médiában való megjelenítését. A kanadai Vancouverbe való érkezésük szintén reakciókat váltott ki, és sok teret hagyott a beszélgetéseknek.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO