„Nagyobb csípő és lógó has!” Ezt tette az anyaság Scarlett Johanssonnal

A férfiak egykor minden idők legvonzóbb színésznőjének nevezték, de most már félnek, hogy mennyit változott! 🥱🤢 Paparazzók titokban lefilmezték Johansson feltűnően dúsabb testét, és csalódást okoztak rajongóinak! 😬👎 Nézd meg a szenzációs fotókat ebben a cikkben, és próbálj meg nem meglepődni! 👇

Tagadhatatlan, hogy S. Johansson a legsikeresebb, világhírű és legkívánatosabb színésznők közé tartozik, akinek hírneve és elismertsége nemcsak Amerikában, hanem az egész glóbuszon elterjedt. Azonban semmi sem tart örökké, így az ő vonzereje sem.

Egyesek még mindig azt a véleményt vallják, hogy a hírességek tökéletesek, és nincs hibájuk és tökéletlenségük. Az ideális képük mögött azonban valóság is van. Mai cikkünk S. Johanssonról szól, akit egykor az egyik legdögösebb színésznőnek tituláltak.

Az anyaság és a családi élet nem maradt észrevétlenül, ami teljesen felismerhetetlenné tette az ikonikus mozisztárt. Nemrég egy skarlátvörös bikinit viselt, ami kiemelte nagyobb csípőjét, lógó hasát és dúsabb testét. Néhányan erősen csalódottak maradtak.

„Mi történt az egykor dögös színésznővel?”, „Eltartott egy darabig, mire felismertem őt itt”, „Új szemek kellenek, amelyek ezt még nem látták!”, „És vajon mit találnak benne a férfiak, vajon? Egy teljesen átlagos, otthonülő anyukát!”.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO