„Itt az ideje, hogy elbúcsúzzunk tőle!” Bruce Willis legújabb fotóján látszik, hogy 2024 lehet az utolsó

Lehetetlen könnyek nélkül nézni ezeket a képeket! 😔💧 Nemrég egy ritka fotó jelent meg Willisről az interneten🛜A színész napról napra rosszabbul van 🛌🏻👴🏻 A jóképű kopasz férfiból már semmi sem maradt 🧑🏻‍🦲💘 A rajongók aggódnak a színész jövője miatt a fotók után, amelyeket itt láthatsz ⬇️

Mint ismert, az orvosok demenciát diagnosztizáltak Bruce Willisnél, és ezután döntött úgy, hogy befejezi filmes karrierjét. A hozzá közel állók abban reménykedtek, hogy minden jobbra fordul, de az állapota egyre rosszabbodott. Már nem ismerte fel szeretteit, sőt, szinte már nem is beszélt.

A család mindent megtesz, hogy támogassa a színészt. Bruce Willis Demi Moore-ral kötött házasságából született lányai több időt töltenek apjukkal. Rendszeresen új fotókat tesznek közzé, hogy legalább valahogy megnyugtassák a színész rajongóit. A fotókon látszik, hogy a színész állapota napról napra romlik. Elhervadt öregemberré változott, akiben nehéz felismerni az egykori szívtiprót.

A színész hozzátartozói attól tartanak, hogy 2024 lesz az utolsó éve. Bruce Willis felesége lépéseket tesz, hogy felkészüljön egy esetleges tragédiára. Pszichológushoz fordul, olyan emberekkel és családokkal kommunikál, akik már átmentek ilyen nehézségeken. Természetesen minden jót kívánunk szeretett színészünknek.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO