„Egy kunyhó áram és folyóvíz nélkül!” Milyen volt Dolly Parton háza, ami reakciót váltott ki

Megmutatta a házát és megrohamozta az internetet! 🛖😲 Senki sem számított arra, hogy milyenek a „megyei legenda” életkörülményei! 🧐😰 Kinyitotta gyermekkori otthonának ajtaját, melynek fotóit ebben a cikkben találod! 👇

Messze nem mindenki tudja, hogy Dolly Parton egyike volt annak a 12 gyereknek, akik egy apró lobogó faházban éltek a Tennessee állambeli Sevierville-ben. A szegénységből a sztárságig vezető útja világszerte milliókat bátorít.

Családjukban a szeretet és a hit nagyra értékelték az anyagi javakkal szemben. A Smoky-hegységben nőtt fel, és korai életét a szegénység jellemezte. Olyan helyen éltek, ahol nem volt áram és folyóvíz.

Ami a zenei karrierjét illeti, kezdetben a családja gospel zenéje és nagybátyja gitárórái inspirálták. Sokan voltak, akik hitetlenkedtek, de később büszkék voltak arra, hogy valóban személyesen ismerték őt.

Férje is hasonló értékeket vall, és nagyra értékeli az egyszerűséget és a magánéletet. A házastársak élvezik a Tennessee-ben töltött csendes életüket, és a szerény körülmények és a luxus hiánya ellenére a legboldogabbak a világon.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO