„A felismerhetetlenségig megváltozott!” Arnold Schwarzenegger volt felesége plasztikai műtét után tette tönkre magát

„Arnold biztosan nem most esne belé szerelembe!” 🤢❌ Schwarzenegger felesége egykor egyedülálló szépség volt 💖👩🏻 Plasztikai műtétek után a rajongók elborzadtak, amikor meglátták 👩🏻‍⚕️💉 Sokan el sem hitték, hogy a Terminátor felesége ezeken a fotókon 📷😮 Csak nézd meg itt ⬇️

Schwarzenegger előző feleségét nem ismered fel a legújabb lesifotókon! Sikertelenül úgy döntött, hogy plasztikai sebészek szolgáltatásait veszi igénybe, és a változtatások után Shriver ismét a nyilvánosság elé állt. Megjelenése igazi örömet okozott a rajongók körében.

Legutóbb Maria Shrivert, Arnold Schwarzenegger volt feleségét kapták lencsevégre a paparazzók Santa Monica utcáin. Ezúttal egyértelmű, hogy az egykori szépségből egy furcsa és csúnya inkarnációvá változott. Rendkívül nehéz volt felismerni őt a fotókon.

Nehéz beismerni, de tény: olyan változásokon ment keresztül, hogy nehéz lett felismerni, és vonzereje háttérbe szorult. Úgy tűnik, a színésznő megpróbálta megőrizni fiatalságát, de az eredmény sikertelen volt. Ez a kísérlet érezhető változásokhoz vezetett, amelyek nemcsak a külsejét, hanem korábbi vonzerejét is érintették.

„Ez tényleg csúnya!”, „Miért tette ki a szépségét egy ilyen próbának?”, „A plasztikai sebészek kinevetik!”, „Hogy él ilyen arccal?” – ezt mondták az internetezők. Sokan magabiztosan feltételezték, hogy Arnold meg fog lepődni, ha meglátja, mennyire megváltozott a volt felesége.

Maria és Arnold házasságot kötöttek, és 25 évig éltek együtt. Tavaly azonban szétváltak útjaik, és véget ért egy hosszú és bonyolult válási folyamat, amely majdnem 10 évig tartott.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO