„Az ikonok is öregszenek!” Nicole Kidman új utat tör a természetesség felé, és új arculatával megrohamozza a hálózatot

Kidman lemond a hajfestésről és mindenkit szó nélkül hagy! 🧐😯 A színésznő ritkán jelenik meg teljesen ősz hajjal! 🤐🤯 Nézd meg a botrányos felvételeket ebben a cikkben! 👇👇👇

Merész döntését, miszerint felhagy a hajfestéssel, és elfogadja a természetes öregedést, a többség nagyon dicsérte. Azt mondani, hogy mindenkit szóhoz sem jutott a radikális átalakulásával, nem is kell. Ez vegyes reakciókat eredményezett.

A legtöbb netező nem tudott közömbös maradni, és nem kommentálni a kiváló színésznő radikális átalakulását. Egyesek dicsérni kezdték, azt állítva, hogy döntéséhez mindenképpen bátorság kellett, míg a többieknek erősen nem tetszett az új külseje.

Sokan határozottan azon a véleményen voltak, hogy kezdett 10 évvel idősebbnek látszani, és megkérdőjelezték, hogy jó döntést hozott-e vagy sem. Összességében senki sem maradt közömbös. Teljesen új arculata senki figyelmét sem kerülte el különösebben.

„Mi vezetett egy ilyen lenyűgöző nőt arra, hogy így megváltozzon?”, „Nem a legjobb döntés, az biztos!”, „Most már látom, hogy fog kinézni nagymamaként!”, „Milyen merész!”.

 

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO