„Mint az unoka a nagypapával!” Paparazzók örökíthették meg Robert De Niro fiatal feleségét újszülöttjükkel

„A baba arca látható, és még a neve is kiderül!” 🫣 Robert De Niro 80 évesen megszülte 7. gyermekét fiatal feleségével, és végre megörökítették őket egy sétán 😳🥰 Csak nézd meg a családjukat itt 👇👇👇

A 80 éves Robert De Niro amerikai színész hetedik alkalommal lett ismét apa. Feleségül vett egy fiatal nőt, Tiffany Chent, aki harcművészeti oktató, és született egy kislányuk. A kislány a Gia Virginia Chen-De Niro nevet kapta, aki április 6-án született.

Robert elmondta, hogy boldog, hogy ebben a korban újra apa lett. Hozzátette, hogy mindketten nagyon boldogok, és hogy a terhességet tervezték. A színész nemrég megosztott egy fotót, amelyen kislányát egy szál pulóverben tartja a kezében.

Amikor egy interjú során a másik hat gyermekéről kérdezték, De Niro azt válaszolta: „Most született egy gyerekem.” Később elmondta, hogy azért titkolta a nyilvánosság elől, hogy van egy gyermeke, mert nem akart lemondani róla.

Amikor már kiderült a terhességről szóló információ, a legutóbbi filmben szereplő összes kollégája sokkot kapott. Korábban nem tudtak róla, mert titokban tartották a terhességet.

Robert és Tiffany a The Intern forgatásán találkozott először egymással. 2021-ben kezdtek randizni, Tiffany terhessége pedig azután vált ismertté, hogy New Yorkban látták őket.

Nemrég paparazzók fotózták le a párt és Tiffanyt is a babával. A fotósok által közzétett képen jól látható a baba arca. Tudjuk, hogy De Niro minden munkája ellenére minden szabadidejét a családjával tölti.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO