„Nagyobb csípő és zsírráncok!” Jennifer Lopez tökéletlen alakja sportruházatban keltett feltűnést

A paparazzók olyat kaptak el, amire a rajongók nem voltak felkészülve! 😳😟 Lopez szabálytalan alakját szűk leggingsben örökítette meg a kamera, aminek fotóit ebben a cikkben láthatod! 👇👇👇

Jennifer Lopez legújabb megjelenése mindenkit címlapra tesz. Az időtlen szépség néhány rajongóját csalódásra késztette megváltozott külseje és rugalmasságának elvesztése miatt. Nagy meglepetést okozott, hogy milyen volt az alakja sportos leggingsben.

A hollywoodi díva megjelenése nem maradt észrevétlen, és nagy port kavart a közösségi médiában. Úgy tűnik, mintha Lopez egy lazább és nyugodtabb stílust karolt volna fel, megszűnt minden egyes felszedett kilóra fókuszálni.

Ez nem kerülte el a híresség hűséges rajongóinak különös figyelmét sem, hiszen egy ilyen váratlan fordulatra senki sem volt felkészülve. Erősen csalódtak, amikor meglátták azokat a zsírráncokat és a rugalmasság elvesztését a lábán.

Lopez továbbra is a reflektorfény középpontjában van, soha nem szűnik meg az egyik legtöbbet emlegetett celeb lenni, akit a showbiznisz valaha is ismert.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO