„Egy szemétdombból egy álomlakássá vált!” Az újonnan érkezők a felismerhetetlenségig megváltoztatták a nyomorúságos lakást

4️⃣ hónap és kész az új lakás! 🏘️😍A nő a saját kezébe vette a helyzetet, és a felismerhetetlenségig felújította nyomorúságos lakását! 🧰💪 Mindenkit meglepett az előtte-utána fotókkal, melyeket ebben a cikkben láthatsz! 👇

A mai hősök ezt a nyomorúságos kinézetű helyet választották évekkel azután, hogy egy tágas és modern lakásban éltek. Céljuk az volt, hogy megvásároljanak egy régit, a felismerhetetlenségig megváltoztassák, és a legkívánatosabb külsőt adják neki a saját ízlésüknek megfelelően.

A helyiség elrendezésének megváltoztatása nélkül az előtér egy keskeny és hosszú tér formáját öltötte magára. A padlót csempével burkolták. Ami a falakat illeti, azokat két színre osztották és díszítettek díszlécekkel. A bejárathoz közelebb, a bal oldalon kiterjedt tárolóhelyiség található beépített ülőhelyekkel.

A konyha világosszürke és mélyzöld színekkel van festve. A bútorokat felfrissítették, és most még élvezetesebbé vált a főzés és az étkezés. A hálószoba a pihenés fő helyisége. Az ágy mögötti fal színes és absztrakt módon lett kialakítva.

Ott egy öltözőasztalt, valamint egy televíziót is láthatunk. Ami a gyerekszobákat illeti, azok is érdekes módon vannak kialakítva. Van egy erkély is, ahol a friss levegőn töltheti az időt, olvashat egy könyvet vagy élvezheti a reggeli kávét.

A fürdőszoba minimalista módon van kialakítva. Ami a WC kialakítását illeti, a falak fekete színűek, és úszó halakat ábrázolnak.

Nézze meg és ossza meg velünk, hogy szeretne-e itt lakni vagy sem!

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO