„Viktória, nézd, mit csinálnak a hátad mögött!” David Beckham és lánya kiszúrják magukat egy meccs közben

Megcsókolja a lányát az ajkán, és szorosan átöleli a derekát! 💋🫣A 2️⃣0️⃣1️⃣1️⃣ oldalon köszöntötték a házastársak a kislányukat! 😮😍Egy év telt el és Harper máris 1️⃣2️⃣ lett!⌛🤭 Paparazzi kiszúrta őt az apukával, aki „furcsán” viselkedik és nagy port kavart a rajongók körében! 🤯🤬 A botrányos fotókért – lásd a cikket! 👇

Ők ketten a showbiznisz legpéldásabb párosai közé tartoznak manapság. Házasságuk alatt négy gyermeket köszöntöttek. Harper 2011-ben jött a világra, aki fényt és örömet hozott a családjukba.

Évekig az egyik legcsúnyább celebgyerekként emlegették őt túlsúlya miatt. Azonban az idő múlásával egyre jobb lett, és igazi szépséggé vált, aki édesanyja nyomdokaiba lépett. Egyvalami azonban homályban marad, hogy a neves focista miért csókolja szájon örökösnőjét.

Nemrég egy meccs közbeni megjelenésük hatalmas port kavart a közösségi médiában. Sokak számára nagy meglepetést okozott, hogy a férfi normálisnak tartja, hogy szájon csókolja lányát és a derekát öleli. Mindez nagyon furcsának tűnt, és sok kérdést vetett fel.

„Vajon Victoria vak? Mit csinálnak a háta mögött?”, „Az emberek azt látják, amit látni akarnak. Itt egyáltalán nincs semmi baj!”, „Soha nem értettem, hogy a szülők miért csókolják szájon a gyerekeiket…”.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO