„Salma örömében kibontotta a fürdőköpenyét”: egy gyönyörű sztár véletlenül megmutatta a melleit

A tánc közben véletlenül túlságosan kinyílt a fürdőköpenye teteje 🧐

Sokan egyszerűen el vannak ragadtatva a színésznő szépségétől. Nemrég 24 millió feliratkozóját köszöntötte a fiókjában, és egy új videót osztott meg. A videó viccesen ábrázolja az esetet.

Az 56 éves Salma Hayek meglepő pillanatot élt át legújabb videójában. Megünnepelte, hogy már 24 millió feliratkozója van a fiókján, és egy videót posztolt, amin fehér fürdőköpenyben táncol, de néhány másodperc után valami nem stimmelt a táncával.

Túlságosan kinyitotta a fürdőköpenyét, és megmutatta a melleit 24 millió rajongójának.

„24 millió rajongó egyenlő 24 millió okkal a mosolygásra. Nagyon örülök, hogy velem vagytok, nem tudom visszafogni az örömömet és a hálámat” – mondta.

A gyönyörű sztár rajongói azonnal felfigyeltek erre a pillanatra, és a poszt alá azt írták: „A fontos a cenzúra, mert táncolva éled a legjobb életed, és a végén minden megtörténik” – írta az egyik rajongó.

„Bármit bulivá változtatnak”, a másik pedig azt mondta: „Szeretlek” spanyolul.

Más rajongók is dicsérték a tánctudását. A gyönyörű Salma először a 2023-as Met-gálán való részvételével vált ismertté, egy csodálatos piros ruhát viselt latex felsővel. Az egész világot meghódította.

Salma gyöngypántot is viselt, hosszú haját pedig lófarokba húzta hátra.

Az Instagramra április végén posztolt fotókon sárga fürdőruhát viselt, miközben az óceán vizében úszott.

Egyszerűen gyönyörűen nézett ki. A poszt alá azt írta, hogy imádja az óceánban tölteni az idejét. „Minden alkalommal, amikor fel akarok frissülni, beugrok az óceánba” – írta. A videó esetében ezúttal a feliratkozói is megdicsérték őt a kommentekben.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO