„Tényleg megint terhes?”: Rihannát újra kerek pocakkal látva a rajongók zavarba jöttek

Rihanna nem akar leállni! Úgy tűnik, a legújabb ruhaválasztása nagy titkot árul el 😳😮 Nos, oké, nincs több okunk titkolni az állapotot 🧐 Itt az ideje, hogy elmondjuk az igazságot! 🤐

Rihanna gyakran szereti meglepni a rajongóit. Februárban jelentette be, hogy másodszorra is terhes, és hat hónapos terhes. Az énekesnő terhesen is híres merész stílusáról. Ezúttal sem kivétel.

Mindig megmutatta növekvő pocakját minden rajongójának. Elegáns és stílusos ruhákat választott, akárcsak az első terhessége alatt.

De a hihetetlen megtörtént! Rihannát egy barna crop topban látták, nyitott nyakkivágással és középen zsebekkel. A felsőt egy homokszínű bundával párosította, és kék nadrágot választott. A megjelenését arany fülbevaló és nyaklánc tette teljessé. Csodálatos esti megjelenés lett belőle.

Sok rajongó számára nagyon furcsa volt a képe. A legtöbben örömmel látták Rihanna szépségét és vonzerejét. Néhányan azonban azt is gondolták, hogy Rihanna ismét terhes, és olyan kommenteket hagytak hátra, mint például „tökéletesen néz ki, amikor terhes”.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO