„Duzzadt arccal és alkalmi ruhában!”: Így néz ki Adele, amikor azt hiszi, hogy senki sem figyel rá

A rajongók csalódottak! A paparazzók nem hagyták ki a lehetőséget, és akkor is lefilmezték Adele-t, amikor ő egyáltalán nem számított erre! 🧐 Így néz ki az énekesnő alkalmi ruhában és smink nélkül! 😱🤯

Amikor az ikonikus, tehetséges és sikeres énekesnő lefogyott és a felismerhetetlenségig megváltozott, a külseje a közfigyelem középpontjába került, és azóta a paparazzók nem hagyják ki az alkalmat, hogy Adele-t filmezzék, amikor csak megjelenik.

Már három éve nem lépett színpadra, aminek legfőbb oka a fájdalmas válása volt férjével és kisfia apjával. Ez negatív hatással volt a mentális egészségére, és még mindig nem tud könnyek nélkül beszélni róla.

Legutóbbi megjelenése teljesen fekete ruhában egyetlen rajongót sem hagyott hidegen. A fotósok nem hagyták ki a lehetőséget, hogy lefilmezzék a kiváló énekesnőt. Kauzális megjelenése és feldagadt arca hamar beszédtémává vált.

„Csak én vagyok az egyetlen, aki szerint megint meghízott?”, „Nemcsak tehetséges énekesnő, hanem gondoskodó anya és odaadó nő is!”, „Mintha temetésről jött volna!”.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO