„A boszorkányok nem öregszenek!” Cher és barátja közelmúltbeli szereplése vitát kavart

Cher igent mond, elfogadja barátja eljegyzési gyűrűjét, és megmutatja, hogy az élet a 7️⃣0️⃣ után csak most kezdődik! 🤭💍 „Állítsuk meg a bolygót”, „Ki fogja emlékeztetni a korára?” 💬 Látták őket szájon csókolni egymást, a botrányos fotókat pedig ebben a cikkben találod! 👇

Cher a leglegendásabb popsztárok közé tartozik, akinek a szórakoztatóiparhoz való hozzájárulását és hihetetlen karrierjének magasságait aligha lehet túlbecsülni. Az ikonikus sztár lélegzetelállító előadásai és profizmusa a kor egyik legmagasabban álló popfigurájává formálta őt.

Nemcsak a sztár csepergő karrierje, hanem magánélete is mindig érdeklődést váltott ki rajongói körében. Sok figyelmet szenteltek időtlenül fiatalos megjelenésének. Úgy tűnik, mintha soha nem teltek volna el számára azok az évek. A legendás énekesnő úgy öregszik, mint a bor.

Cher nemcsak külsőleg, hanem belsőleg is megőrizte fiatalságát. Bármilyen meghökkentőnek is tűnik, nemrég új románcot kezdett egy nála jóval fiatalabb férfival, és megmutatta, hogy az élet 70 után csak most kezdődik. Kapcsolatuk reakciókat váltott ki, és vegyes véleményeket eredményezett.

Az emberek még egy hatalmas gyémántkővel kirakott eljegyzési gyűrűt is észrevettek az ujján, ami sok kérdést vetett fel. Ez vezetett ahhoz, hogy az eljegyzésükről szóló pletykák mindenfelé elterjedtek. Most a rajongók egy közelgő új fejezetet várnak Cher életében, feltételezve, hogy hamarosan összeházasodnak.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO