Hűha! Charles Spencer vintage fotója vitát vált ki: Diana hercegnő és Charlotte hercegnő egyformának tűnnek

„Hű, a nagymama génjei erősek voltak” 🤯🫣 Diana hercegnő testvére egy régi fotót oszt meg, és ezzel nagy port kavar: Diana hercegnő és Charlotte hercegnő úgy néz ki, mintha ikrek lennének! 😲😍 A kísérteties hasonlóság mindenhol vitákat vált ki 😳🔥 Szerinted egyformák? Nézd meg a fotókat az alábbi cikkben és oszd meg a véleményed 👇

Károly, a néhai Diana hercegnő testvére nemrég egy 1967-es nosztalgikus fotóval örvendeztette meg Instagram-követőit, amelyen egy szívmelengető pillanat látható a fiatal Dianával és édesanyjukkal egy parkban.

A képen Károly körülbelül hároméves, Diana pedig öt-hat éves lehet. A kép a trió őszinte örömét örökíti meg. Charles, akit édesanyja szeretettel „Buzz”-nak hívott élénk energiája miatt, nagy szeretettel osztotta meg ezt a féltve őrzött emléket.

A poszt gyorsan vitákat indított el a családi hasonlóságokról, különösen Diana és unokája, Charlotte hercegnő között. Sok kommentelőt megdöbbentett, hogy mennyire hasonlítanak egymásra. Néhányan még György herceg és a fiatal Earl Spencer közötti hasonlóságot is észrevették a régi fotón, ami szélesebb körű beszélgetést indított el arról, hogyan öröklődnek a családi vonások generációkon keresztül.

Vilmos és Kate 2015-ben Charlotte Elizabeth Dianának nevezték el lányukat, Károly pedig úgy látta, hogy ez egy kedves tisztelgés a nővére előtt. Vilmos azért választotta ezt a nevet, hogy Diana emlékét életben tartsa gyermekei számára, segítve őket abban, hogy közel érezzék magukat a nagymamához, akivel sosem találkozhattak.

Ez a törekvés különösen sokatmondó Vilmos számára, hiszen felesége, Kate sem találkozott soha Dianával.

Az utóbbi időben Kate-nek egészségügyi problémák miatt vissza kellett vonulnia a nyilvános feladatoktól, és olyan eseményeket hagyott ki, mint a BAFTA filmes díjátadó, amelyen Vilmossal általában együtt szoktak részt venni. Vilmos, aki egyedül vett részt a rendezvényen, kifejezte, mennyire hiányzott neki Kate jelenléte, kiemelve, hogy egészségi állapota milyen hatással van a szokásos tevékenységeikre.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO