„Erre senki sem számított!” Jane Fonda a „figyelmeztető jelekről” és a kedvenc férfitípusáról mesél

„Kicsit zavarban vagyok, hogy ezt kell mondanom…” 💬Jane Fonda őszintén beszél a „vörös zászlókról” és bevallja, hogy kivel nem fog soha randizni! 🚩😮Azt, amit mondott, arra senki sem volt felkészülve! 🤭😬 További részletekért – lásd a cikket! 👇

Aki nem tudná, J. Fonda népszerű hollywoodi családból származik. Még 1960-ban debütált a színészi pályán, és hihetetlen magasságokat ért el karrierje során eddig. Az áttörést a „Broadway” című darabban szerezte, amiért méltán jelölték Tony-díjra.

Most, 85 éves korában még mindig nagyszerű karriert fut be, és folyamatosan lenyűgözi a nézőket. Az „In Golden Pond” színésznőjének magánélete is megérdemli a figyelmet. 1965-ben ment hozzá egy francia filmrendezőhöz, R. Vadimhoz, és házasságuk nyolc évig tartott.

A volt házastársaknak van egy közös lányuk, Vanessa, aki 1968-ban született. Második házassága T. Haydennel volt, akivel egy Troy Garity nevű fiút köszöntöttek. Ők csak 2001-ig maradtak együtt.

Később kapcsolatot kezdett egy R. Perry nevű lemezproducerrel. Nyolc év együttlét után ők is elváltak. Hangsúlyozza a figyelmeztető jelek vagy „vörös zászlók” észrevételének fontosságát. A „Mezítláb a parkban” sztárja bevallotta, hogy csak olyan férfival randizna, aki fiatalabb, mint a törvényes korhatár.

„Kicsit kínos ezt kimondanom, de ha lenne egy romantikus partnerem, akkor annak 20 évesnek kellene lennie”. Amikor megkérdezték tőle, hogy „Miért 20 éves?”, azt válaszolta: „Mert nem szeretem az öreg bőrt”, amin mindenki nevetésben tört ki.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO