„Kopasz fej, szemöldök nélkül!” Antonio Banderas változása vitát kavar

Emlékszel a 1️⃣9️⃣9️⃣8️⃣ „Zorro álarca” című film szívtiprójára, akibe akkoriban minden lány bele volt zúgva? 🤭😏 A spanyol macsó, akit minden idők legkívánatosabb férfijai közé soroltak, ma már kopasz fejjel és számtalan ránccal jelenik meg! 😬😱 Jobb, ha leülsz, mielőtt megnézed az új fotóit ebben a cikkben! 👇

Bármilyen hihetetlen, az ikonikus sztár, akit a Zorro álarcából, az Égi kölykökből és a Biztonságból ismerhetünk, már 63 éves. Spanyolország egykor legkívánatosabb férfija ma már messze nem úgy néz ki, mint régen, és még a nézőket is arra készteti, hogy kétszer is ellenőrizzék valódi kilétét.

A prominens filmsztár kinézetét látni, miután évekig nem szerepelt filmekben, éles késként érte a rajongókat. Senki sem tudta elképzelni, hogy egy ilyen csábító férfiból ilyen vonzó, törékeny nagypapává válhat. Kopaszsága, „csúnya fülei” és a szemöldök hiánya senkinek sem kerülte el a figyelmét.

„A korához képest elképesztően néz ki. Miről beszéltek?”, „Az öregedés a szívtipróknak is való. Fogadd el!”, „Az első szerelmem már nem ugyanaz!”, „Mára elég volt az internetből”, „Csalódni nem volt a terveim között”.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO