„Beesett szemek, orrszőrzet és megereszkedett bőr!” Alain Delon lánya megmutatta 89 éves apját és felrobbantotta a csatornát

A 1️⃣9️⃣6️⃣0️⃣s a nők a legdögösebb élő színésznek nevezték, a férfiak pedig irigyelték! 😏💯 Elteltek az évek és az egykor legkívánatosabb színész máris 8️⃣9️⃣ lett, el tudod hinni? 😧🤯A rajongók elborzadtak, hogy bálványuk a felismerhetetlenségig megöregedett! 😨 A legfrissebb fotóit – lásd a cikkben! 👇

Anoushka Delon, minden idők egyik legkívánatosabb színészének örökösnője megmutatta feltűnően megöregedett édesapját, és felrobbantotta a netet. Bármilyen meglepőnek is tűnik, a moziikon már 89 éves, és már nem hasonlít arra a macsóra, aki egykor volt.

A milliók szívét meghódító filmsztár a francia film aranykorának egyik titánja volt, akinek jelentős hozzájárulását aligha lehet túlbecsülni. Magával ragadó kék szemei, jóképűsége és kisugárzása felülmúlhatatlan volt.

A kornak azonban más tervei voltak. Delon agyvérzést kapott, ami után egészségi állapota hagyott kívánnivalót maga után. Három gyermeke rendkívül aggódik, és egy pillanatra sem hajlandóak magára hagyni apjukat. Örökösnője, Anoushka nyilatkozott édesapjáról, és szóhoz sem jutottak a rajongók.

 

Rengeteg mély ránccal, beesett szemekkel és teljesen ősz hajjal jelent meg. Mondani sem kell, hogy ilyen nyomorultul nézett ki, csalódást okozott a rajongóknak.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO