„Ki lopta el Thomas Shelby szívét?” Cillian Murphy ritkán jelent meg feleségével, és mindenki felvonta a szemöldökét

Megmutatta a feleségét, és az emberek nem tudják abbahagyni, hogy „rút kiskacsának” nevezzék! 🥱 Bár a rajongók arra számítottak, hogy egy szépséget látnak majd mellette, a valóság kicsit csalódást okozott! 😵🤬 Te is kíváncsi voltál már arra, hogy ki lett Thomas Shelby igazi felesége? 🤔🧐 Akkor nézd meg a cikket! 👇

„Micsoda szürke egér”, „Ronda kiskacsa” és egyéb negatív kommentek kerültek az ír színész és kedvese közös fotói alá. Leginkább a Peaky Blinders című sorozatban Thomas Shelby szerepéről emlékezhetünk rá, milliók szívét nyerte el, és még mindig ugyanígy folytatja.

A színészi sikerei és nagy magasságok mellett a magánélete mindig is felkeltette a rajongók érdeklődését, akik kíváncsiak voltak, hogy néz ki a felesége. Cillian és Yvonne már 19 éve házasok, és 2 imádnivaló közös gyermekük van. Akár hiszed, akár nem, ez az a nő, aki ellopta a kékszemű macsó szívét.

A neves színész „választásáról” igencsak megoszlottak a vélemények. Míg egyesek örültek, hogy kedvenc filmsztárjukat boldognak látják a magánéletben, addig a többiek nem hagyták ki az alkalmat, hogy feleségének külsejét megítéljék, azt a véleményt képviselve, hogy jobbat érdemelt volna. Miközben milliók számítottak arra, hogy egy „milliomos” modellt látnak majd mellette, a valóság nem felelt meg az elvárásaiknak.

„Mit talált benne?”, „Tehetség, hírnév, pénz, de semmi ízlés a nők terén!”, „Inkább úgy néznek ki, mint anya és fia”, „Irigykedj némán! Ellopta generációnk legkívánatosabb színészének szívét!”.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO