„Anyu génjei megtették a hatásukat!” Kim Kardashian throwback felvételei rávilágítanak a lányával való feltűnő hasonlóságára

Az egész világ azt mondja, hogy North az apja másolata, de tartsd vissza a lélegzeted, mielőtt megnézed Kim archív videóját! 😳🧐 Kardashian és lánya hátborzongató hasonlósága nem semmi! 🤫🤭 Az anya kaukázusi génjei megtették a hatásukat! 😏👌Akinek még mindig vannak kétségei, nézze meg a cikket! 👇

Az emberek nem győzik állítani, hogy Kim lánya az apja másolata. Emlékeztetőül, még 2012-ben kezdett el randizni a pár, és már 2 évvel később összeházasodtak. Azonban 2021-ben bejelentették a válásukat, szó nélkül hagyva a rajongókat.

Az egykori ikonikus párnak négy közös gyermeke van, és a különélésük ellenére továbbra is együtt nevelik őket. Gyermekeik North, Chicago, Saint és Psalm. Kivétel nélkül mindenki azt mondja, hogy North pontosan úgy néz ki, mint a rapper, figyelembe véve mind a külsejét, mind a viselkedését. Egy archív videó azonban mindent egyértelművé tett.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Kim Kardashian (@kimkardashian)

A híresség egy throwback videóval ütötte fel a netet, ahol még mindig kevésnek tűnik, és kísértetiesen hasonlít az örökösnőre. Itt lehetőségünk van megnézni a sztárt még jóval azelőtt, hogy családi valóságshow-jukkal hírnévre tett szert.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO