„A világ leghosszabb körmei!” Itt van a Guinness Rekordok Könyvében a leghosszabb körmökkel rendelkező nő

Nem vágta a körmeit a 1️⃣9️⃣9️⃣7️⃣ óta, és ez történt! 🧐🤯 Jobb, ha leülsz, mielőtt Diana Armstronghoz mész! 😱💅 Egészen 1️⃣․3️⃣ méteresre növesztette a körmeit, és ebben a cikkben megnézheted, hogy néznek ki most! 👇

Ismerd meg Dianát Minnesotából, akinek neve a Guinness Rekordok Könyvében szerepel hihetetlen hosszúságú körmei miatt. A Daily Star szerint körmei elképesztő, 1,3 méteres hosszúságot értek el, és 1997 óta egyáltalán nem vágta le őket. Egyszerűen lenyűgöző és szinte hihetetlen, de mégis igaz!

Abszolút egyediségét és rendkívüli teljesítményét még a Guinness Rekordok Könyve is elismerte. Az emberek folyamatosan azon tűnődnek, hogyan oldja meg a háztartási teendőit és a személyes higiéniáját, azt állítva, hogy sok a kérdés, de kevés a válasz.

Armstrong egy interjúban őszintén bevallotta, hogy további vécépapírra van szüksége, hogy megkönnyítse a folyamatot. A nő elárulta az útja mögött álló történetet, felidézve, hogy néhai lánya hogyan ápolta a körmeit, és most a körmei azok, amelyek rá emlékeztetik.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO