„Hogy merészeli?” Kendall Jenner új, provokatív fotójával forrósítja fel az Instagramot

Házas férfiak ezt nem láthatják! 🫣🚫 Kendall levetkőzött és meztelenül pózolt! 🤤❤️‍🔥 A szupermodell alig takarta el intim részeit, kevés teret hagyva a fantáziának! 🔥 „Hol a szerénység?”, „Micsoda szégyen!” és hasonló kommentek érték a sztárt! 💬 A legpikánsabb fotózásáért – lásd a cikket! 👇

Aligha akad valaki, aki megkérdőjelezi a kilétét. Ő családjuk egyik legnépszerűbb és legsikeresebb testvére, aki modellként is népszerűséget és sikereket ért el. Kendall emellett médiaszemélyiség, socialite és üzletasszony is.

Az utóbbi időben elterjedt néhány pletyka, miszerint féltékeny lett Kylie-ra. A helyzet az, hogy Kylie az egyik legnépszerűbb médiasztár lett, aki nagyobb hírnévnek örvend. Éppen ezért úgy döntött, hogy nem marad le, és hamarosan egy provokatív pillanatképpel lepte meg a hálózatot.

A sztár teljesen fedetlenül jelent meg, nem hagyva teret a képzeletnek. A pikáns fotó vegyes reakciókat eredményezett. A legtöbb hálózati felhasználó nem hagyta ki az alkalmat, hogy elítélje és kritizálja a sztárt, „egy újabb figyelemfelkeltőnek” nevezve őt, míg a többiek nem tudtak nem beleszeretni.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO