„Örökbe fogadták, vagy mi?” Cooper és Shayk lányának legújabb outingje kérdéseket vetett fel

Márciusban volt 2️⃣0️⃣1️⃣7️⃣, hogy Shayk és Cooper üdvözölte lányukat! 😮😍 Sajnos a házasságuk nem tartott sokáig! 💔😓 Azonban folytatják a közös szülőséget! 🤗 Elteltek az évek és Lea már 6️⃣ lett! 🫠 Az anyja génjei azonban nem váltak be! 😬🤨 Nézd meg a fotókat a cikkben! 👇

2017-ben az egyik legnépszerűbb és legsikeresebb modell és egy kiváló hollywoodi színész örökösnőt fogadott. Kislányuk érkezése mérhetetlen örömet és boldogságot hozott az életükbe. Bár házasságuk 2019-ben véget ért, a szülők folytatják az együttnevelést, és egyenlő részt vállalnak Lea nevelésében.

Sokan kíváncsiak voltak már arra, hogyan néz ki az egykori hétköznapi lány világhírnévre emelkedett örökösnője. Ami az édesapját illeti, Bradly Cooper Amerika egyik legkívánatosabb és legelismertebb színésze. Nemrégiben történt közös megjelenésük imádnivaló kislányukkal azonban mindenkinek felhúzta a szemöldökét.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Bradley Cooper (@bradleycooperroffical)

„Anyu génjei nem működtek!”, „Én vagyok az egyetlen, aki elsietett, hogy kétszer is ellenőrizze, hogy valóban az ő gyerekük-e vagy sem?”, „Örökbe fogadták vagy sem?”, „Irigyeljük csendben!”, „Abszolút minden gyerek gyönyörű. Ki vagy te, hogy bárki felett is ítélkezz?”.

Neked hogy tetszett a kis Lea? Szerinted átvette Shayk szépségét?

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO