„A csend megtört!” Az Acquaman őszinte lesz, és elárulja, miért vált el Lisa Bonettől

Még csak 8️⃣ volt, amikor először látta a tévében és megígérte magának, hogy később megtalálja és feleségül veszi! 😉🤭 Még a 2️⃣0️⃣0️⃣5️⃣ volt az, amikor először keresztezték egymás útját és titokban összeházasodtak a 2️⃣0️⃣1️⃣7️⃣! A házasságuk azonban csak 2️⃣0️⃣2️⃣2️⃣-ig tartott! 💔😭 Ekkor jelentették be a szakításukat és szó nélkül hagyták a rajongókat! 🤐🤯 Megosztotta a válásuk okát, aminek részleteit ebben a cikkben tudhatod meg! 👇

Az akvamán, Jason Momoa és felesége hihetetlen szerelmi története nem szűnt meg felkelteni a figyelmet. Kevesen tudják, hogy a színész még gyerek volt, amikor először látta Lisát a tévében, és első látásra beleszeretett. Hű maradt a döntéséhez, és 2005-ben keresztezték egymás útját, ami azonnali kémiához vezetett.

A kiváló színész akkor látta először, amikor Denise-t alakította a The Cosby Show-ban. Nem sokkal az első valós találkozásuk után kezdődött a románcuk, ami az „örökkévalóságot” jelzi. 2007-ben egy lányt, egy évvel később pedig egy fiút köszöntöttek. 2017-ben kötötték össze az életüket.

Mindenki nagy meglepetésére házasságuk mindössze 4 évig tartott, és 2022-ben bejelentették válásukat. Szakításuk éles késként érte a rajongókat, és néhányan már nem is hittek az igaz szerelemben. Sokakat foglalkoztatott, hogy mi lehetett a válásuk oka.

Jelenleg Momoa most egy furgonban kezd egyszerű életet. Gyakran oszt meg részleteket arról, hogy mennyire találékony az újdonsült otthona, és mennyire boldog most. A megbízható források azt állítják, hogy szakításuk oka kibékíthetetlen ellentétek voltak.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Jason Momoa (@prideofgypsies)

„Mindannyian éreztük az átalakuló idők szorítását és változásait. Forradalom bontakozik ki, és ez alól a mi családunk sem kivétel… érezzük és növekszünk a bekövetkező szeizmikus változásokbó.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO