„Genetikailag megáldott” Salma Hayek megmutatta az édesanyját és felrobbantotta a csatornát

Próbálj meg nem szerelembe esni első látásra, amikor meglátod Hayek anyukáját! ❤️‍🔥🤤 A színésznő közös fotókat osztott meg, és most kiderül, kinek a génjei működtek! 😏🤌 Diana Jimenez úgy öregedett, mint a bor, és úgy néz ki a lánya mellett, mint egy nővér! 🤫 A cikket lásd tovább!👇

Tudod, hogy ki az a Diana Jimenez Medina? Egykori operaénekesnő, de inkább az egyik legikonikusabb mexikói színésznő édesanyjaként ismerik. Senki sem tagadja, hogy S. Hayeket nem csak a nagy tehetségéért és színészi képességeiért, hanem karizmájáért és hihetetlen szépségéért is szeretik az emberek.

Ha valaki meglátja az édesanyját, most már teljesen világos, hogy kinek a génjei tették a dolgukat. A kiváló 56 éves filmsztár, akire leginkább az „Örökösök”, a „Gucci háza” és a „Frida” című filmekben nyújtott alakításai miatt emlékeznek, az utóbbi időben meleg közös fotókat mutatott édesanyjával.

Salma egy exkluzív pillanatképet osztott meg édesanyjával és nagynénjével. Azt mondani, hogy Diana nem nézett ki a korának, nem mondható. Még smink és különleges frizura nélkül is könnyedén lenyűgözően nézett ki.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO