„Modellkedésre született!” Kidman és Urban a gyerekeikkel együtt jelentek meg a vörös szőnyegen

Még a 2️⃣0️⃣0️⃣6️⃣ oldalon kötöttek házasságot! 😮😍 Bár nincs közös biológiai gyerekük, a színésznő úgy bánik férje két lányával, mintha a sajátjai lennének! 🫠👏Sunday és Faith már felnőttek és igazi szépségek lettek, akiknek legújabb fotóit ebben a cikkben láthatod! 👇

Külön figyelmet érdemel K. Urban és N. Kidman ritka megjelenése az Életműdíj átadásán. A hollywoodi házastársak ritkán látott örökösnőikkel jelentek meg. Az ikonikus színésznő választása egy gyönyörű Balenciaga ruhára esett, ami még több eleganciát adott neki és kiemelte het nőiességét.

Ami Urban-t illeti, ő egy fekete szmokingban jelent meg, fehér inggel és hozzá illő nyakkendővel. Érdemes megemlíteni, hogy Sunday és Faith már 15, illetve 13 évesek. Sunday egy pánt nélküli fehér virágos ruhában volt az, aki pánt nélküli fehér ruhában, míg Faith egy korallszínű együttesben jelent meg.

Kidman nővére és unokahúga is jelen volt. Mind a vörös szőnyeges megjelenésük, mind az elválaszthatatlan kötelékük nagy dicséretet és csodálatot kapott. Mély nyomot hagytak maguk után, és főként pozitív kommenteket kaptak.

 

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO