„Evett és nem hagyott morzsákat!” Matthew McConaughey és felesége megjelenése az Oscar-díj-átadó ünnepségen figyelmet érdemel

Az emberek McConaughey feleségét nevezték az Oscar-gála legjobban öltözött nőjének, és teljesen igazuk volt! 🤩💯 A pár megjelent a legutóbbi Oscar-díjátadón, és Camila ott mindenkinek a szívébe lopta magát! 💘🤫 Nézd meg a divatválasztását ebben a cikkben és próbálj meg nem beleszeretni! 👇

M. McConaughey és felesége nyilvános szereplése heves viták tárgya lett. Az Oscar-díjátadó ünnepséget a Los Angeles-i Dulby Színházban tartották. A népszerű és sikeres modell divatválasztása a legnagyobb elismerést kapta, és még mindig címlapokra kerül.

Lenyűgöző ruhakölteménye mindenkire nagy hatást gyakorolt. Egy fekete ruhát viselt, amelyet egy Bulgary nyaklánc díszített. Mondhatni, hogy a legmeglepőbb elem a műanyagszerű anyagból készült ujjak voltak, amelyek még eredetibbé és esztétikusabbá tették a ruhát.

Bronzos kontúrozású sminkje és enyhén hullámos frizurája tökéletesen illett Donatella Versace által tervezett ruhájához. Mondhatni, hogy nyaklánca tökéletes kiegészítője lett ikonikus imidzsének. Ami Matthew-t illeti, ő egy klasszikus és ugyanakkor kifinomult képet választott.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Camila Alves McConaughey (@camilamcconaughey)

A házastársak 2014 óta élnek texasi otthonukban, és teljes mértékben elfogadják annak kultúráját és közösségét. Az egyik legtöbbet emlegetett párrá váltak ott.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Adam De Cruz (@adamdecruz)

Neked hogy tetszett az öltözékük? Oszd meg a véleményed a hozzászólásokban!

 

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO