„Tilos 86 évesen ilyen jól kinézni!” Így változtatta meg a kor és az évek Jane Fonda amerikai színésznőt és aktivistát.

A rajongóknak a legújabb lesifotók után kétszer is meg kellett nézniük Fonda korát! 🧐😮 Megmutatta, hogy még a 8️⃣6️⃣ oldalon is megőrizheti egy nő a báját és elképesztően jól nézhet ki! ❤️‍🔥🤭 Paparazzók szúrták ki az amerikai színésznőt New York utcáin, és ezt mindenkinek látnia kell! 💥 A fotókért – nézd meg a cikket! 👇

Jane Fonda új fotóit nézegetve nehéz elhinni, hogy az amerikai színésznő és aktivista már a 87. születésnapja felé közeledik. A fotók februárban készültek, és az ikonikus sztárt stílusos öltözékben és feleannyi idősnek látszóan ábrázolják.

A showbiznisz sztárjának választása egy divatos trencsekkabátra esett, amelyet egy élénk narancssárga színű sál és egy hozzá illő táska egészített ki. Mindent összevetve a képe sikeres volt, és kiemelte Fonda időtlen nőiességét és vonzerejét. Mondhatjuk, hogy biztosan úgy öregedett, mint a bor.

Még ma is igyekszik senki segítsége nélkül intézni minden holmiját, és rengeteg időt tölt értékes unokáival, akiket szó szerint imád. Nagy hangsúlyt fektet arra, hogy fizikailag aktív maradjon, ami kortalan energiájának és fakítatlanságának legfőbb kulcsa.

Ő természetesen már nem tart edzéseket, de még mindig foglalkozik könnyű súlyemeléssel, és rendszeresen sokat sétál. A fizikai aktivitást tartja a legfőbb tényezőnek, hogy a kora ellenére is fiatal és energikus maradjon. Érdemes megemlíteni, hogy még mindig hű marad az életmódjához, és nem tekinti tehernek a kort.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO