„Megöregedett, mint a bor!” Így néz ki és így él Patrick Swayze özvegye évekkel a színész halála után

A 2️⃣0️⃣0️⃣9️⃣ címen búcsúzott a világ Swayze-től! 😭👋Élete utolsó perceit feleségével töltötte, akibe még a 5️⃣8️⃣ oldalon is őrülten szerelmes volt! 😓👏Egy év telt el, Lisa új szerelmet talált és férjhez ment! 😮❤️‍🩹 állítása szerint még mindig nagy becsben tartja a Patrickkal töltött éveket! 👏 Nézd meg ebben a cikkben, hogy néz ki most a filmsztár örök múzsája! 👇

Az egyik legikonikusabb, legmagasztosabb és legpéldaértékűbb páros volt valaha P. Swayze és felesége, Lisa. A házastársak abszolút elválaszthatatlanok voltak még a híres színész életének utolsó perceiben is. 2009-ben történt, hogy Swayze 58 éves korában bekövetkezett halálával könnyek között és gyászban hagyta a világot.

Aki nem tudná, a Ghost című film forgatásán találkoztak először a leendő házastársak. Még több mint 30 év házasság után is szeretettel és melegséggel néztek egymásra. Mint Swayze állította, a nő hidegvérűsége volt az, ami első látásra vonzotta őt.


Először akkor találkoztak, amikor a filmsztár még a húszas évei elején járt, Lisa pedig 15 éves volt, és balettiskolába járt. Kettejük között kialakult a kémia, és 1975-ben összeházasodtak. Az életük azonban nem volt olyan tökéletes, mint amilyennek látszik. A házastársak átélték gyermekük elvesztését, és nem lehettek szülők.

Lisa volt az, aki mellette állt élete legnehezebb időszakában. Apja és nővére elhunyt, ő pedig alkohollal próbálta „elnémítani” a fájdalmat. Lisa lett a legnagyobb támogatója, és segített neki átvészelni ezt a kihívásokkal teli időszakot.

A házastársakat tragikus hír érte. A „Dirty Dancing” színésze 2008-ban kezdett súlyos egészségügyi problémákkal küzdeni. Egy évvel később sajnos elhunyt, és egyedül hagyta feleségét. Lisa eleinte árulásnak tekintette, hogy férje halála után új kapcsolatot kezdett egy másik férfival.

Aztán megismerkedett a milliárdos A. DePriscóval, és hamarosan összeházasodtak. Swayze özvegye már 65 éves. A néhai színész felesége és az amerikai ékszerész boldog házasságban élnek, és gyakran osztanak meg romantikus képeket a hálózat felhasználóinak örömére. Lisa úgy tűnik, hogy még mindig a 20-as éveiben „ragadt”, és könnyedén gyönyörűen néz ki.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO