„Alig jár és felpüffedt arccal!” Goldie Hawn felismerhetetlenül néz ki az aspeni nyaralás alatt

A rajongók aggódni kezdtek Hawn miatt, miután nemrég férjével kiruccant! 🧐😬Russell fogja a karját, hogy ne essen el, és megmutatja, mennyit változott a felesége! 🥺🤫 Mindenki imádkozni kezdett a színésznőért ezután! 🙏😧 Nézd meg még többet ebben a cikkben! 👇


Még 1983-ban bontakozott ki K. Russell és G. Hawn hihetetlen szerelme, ami az „örökkévalóságuk” kezdetét jelzi. A szakma egyik legkitartóbb és legpéldásabb párját nemrég látták Aspenben nyaralni.

A paparazzók nem hagyták ki a lehetőséget, hogy megörökítsék az idős házastársakat, miközben szorosan egymásba kapaszkodnak, majd gyengéd csókot váltanak. Az ikonikus színésznő zöld nadrágot, elegáns csizmát és fehér kabátot viselt, míg Kurt farmert és barna kabátot.

Míg sokan őszintén csodálni kezdték különleges köteléküket és örök szenvedélyüket, addig a többiek a nő felfuvalkodott és törékeny külsejére figyeltek, ami hagyott némi kívánnivalót maga után. Meglehetősen szokatlan külseje sok kérdést vetett fel, sőt egyesek aggódni kezdtek érte.


Ahogy Kate Hudson, a lányuk említi, szülei között örökké tartó szerelem és el nem múló szenvedély van, ami túlmutat az időn. Biztosítja, hogy az évek mintha sosem teltek volna el számukra. Szerelmük még mindig „érintetlen” és úgy tűnik, nem ismer határokat.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO